Verhuistips: Koelkast - Wasmachine - Kluis - Piano - Aquarium

Aquarium Verhuizen

Een aquarium verhuizen kan een hele opgave zijn. Houdt er rekening mee dat u het aquarium niet in een keer leeg kan laten lopen en weer op de nieuwe bestemming kan vullen. Dit geldt vooral wanneer u exotische vissen heeft. Voor exotische vissen is het van belang om rekening te houden met het water waar de vissen in zwemmen. Denk van tevoren na welke mogelijkheden er beschikbaar zijn om de nieuwe bestemming alvast naar wens te maken. Zo kunt u aquarium zonder zorgen verhuizen en een fijn nieuw thuis aanbieden.

Voorbereiden van de verhuizing

Een aquarium verhuizen gaat niet zomaar. Het is belangrijk om hierover tijdig na te denken, vooral wanneer u exotische vissen heeft. Wilt u het aquarium verhuizen en het met water en al meenemen? Indien mogelijk is dat de meest eenvoudige oplossing. Dit zorgt er namelijk voor dat uw vissen niet op de nieuwe bestemming te hoeven acclimatiseren. U voorkomt dat zij in kraanwater terecht komen, wat met name bij exotische vissen gevaar kan opleveren.

Is er geen mogelijkheid om het aquarium met water te verhuizen? Zorg er dan voor dat u op de nieuwe locatie geschikt water heeft klaarstaan. Wilt u de vissen verhuizen en het aquarium met kraanwater vullen? Dit is helaas ongeschikt, u mag maximaal 1/3e van het water met nieuw kraanwater aanvullen.

Vervoer van de vissen

U kunt het aquarium verhuizen door het water te behouden of dit leeg te laten lopen. Het is in beide gevallen van belang om de vissen er vooraf uit te halen. U kunt gebruik maken van speciale plastic zakken uit de dierenwinkel. Zorg voor voldoende lucht naast het water in de zak en knoop deze goed dicht wanneer u het aquarium gaat verhuizen.

Water in het aquarium

Wilt u het aquarium verhuizen met water? Wij zorgen voor het vervoer van het aquarium en voorkomen dat het water verloren zal gaan. Het verhuizen van een aquarium met water vraagt om een specifieke en zorgvuldige aanpak. Daarnaast is dit de meest eenvoudige aanpak voor uw vissen, u kunt ze gelijk weer terugplaatsen in het aquarium en verder afvullen met kraanwater.Aquarium verhuizen

Zoals u leest kan een aquarium verhuizen een aardige klus zijn. Bent u op zoek naar een specialist die u daarmee van dienst kan zijn? Wij zorgen ervoor dat we met u meedenken over de mogelijkheden zodat wij uw vissen op een goede wijze kunnen verhuizen. Wanneer u een verhuislift wilt huren adviseren wij u om minimaal 1 uur de lift te huren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.


Neem contact op

Klik hier
Verhuislift aanvragen
Call Now ButtonDirect Bellen