Koelkast Verhuizen

Wilt u een koelkast verhuizen en bent u benieuwd waarmee u rekening dient te houden? Op deze pagina vertellen wij meer over hoe u het beste een koelkast verhuist. Een koelkast maakt gebruik van koelvloeistof, waardoor het over algemeen niet lukt om deze simpelweg te ontkoppelen en op te pakken. Het is daarom verstandiger om voor een goede voorbereiding te zorgen zodat de koelkast veilig en onaangetast wordt verhuisd. U zorgt er daarmee voor dat u de koelkast kunt verhuizen en op de nieuwe bestemming het weer perfect doet.

24 uur vooraf uitschakelen

Een koelkast verhuizen heeft enkele voorbereidingen nodig. Zo is het noodzakelijk om de koelkast 24 uur voorafgaan de verhuizing uit te schakelen. U kunt eventueel uw koelkastspullen bewaren in een koelbox om ze voldoende koel te houden. Door uw koelkast vroegtijdig uit te schakelen kan de koelvloeistof stollen zodat deze tijdens de verhuizing niet kan gaan lekken. Op deze manier kan een koelkast verhuizen veel simpeler worden gemaakt, het lijkt net alsof u een reguliere kast verhuist.

Koelkast stil laten staan

Gaat u de koelkast verhuizen en staat deze weer op de plaats van bestemming? Voor de zekerheid is het verstandig om de koelkast 24 uur lang niet in te schakelen. U zorgt er daarmee voor dat de koelkast als het ware tot zijn rust kan komen. Na 24 uur staat de koelkast weer stabiel op zijn plaats en kunt u deze weer gebruiken. Op die manier kunt u de koelkast verhuizen en ervoor zorgen dat de koelkast weer normaal op de nieuwe locatie kan gebruiken.

Koelkast verhuizen in de verhuiswagen

Een koelkast verhuizen is gemakkelijk wanneer er een goede voorbereiding is voldaan. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat de koelkast stabiel in de verhuiswagen staat. Wat dat betreft is het verhuizen van een koelkast niet lastig, mits u daar op tijd over nadenkt en u ervoor zorgt dat deze vooraf en na de verhuizing voldoende lang stil staat.Koelkast en uw overige inboedel verhuizen

Wij kunnen uw koelkast verhuizen en ons daarnaast richten op de rest van de inboedel, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. De beste optie voor het verhuizen van een koelkast is de snelservice. Wenst u ondersteuning bij specifieke delen van de inboedel, of wilt u er graag voor zorgen dat er een paar extra handen beschikbaar zijn tijdens de verhuizing? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u. We kunnen u helpen de koelkast verhuizen, of zorgen voor de rest van de inboedel en uw overige spullen.


Neem contact op

Klik hier

Wasmachine Verhuizen

Wilt u een wasmachine verhuizen? Aan de hand van dit stappenplan kunt u uw wasmachine verhuisproof maken. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de grootte van de wasmachine. Wanneer blijkt dat de wasmachine te groot is voor het smalle trapgat of te zwaar is, kunt u gebruik maken van onze verhuislift. U kunt dan de wasmachine verhuizen door gebruik te maken van een (zolder)raam. In de meeste gevallen is dit niet nodig en kan de wasmachine worden verhuisd door deze voorzichtig omlaag of omhoog te brengen.


Uw wasmachine verhuizen in enkele handige stappen

Trommelbescherming bevestigen

Een wasmachine verhuizen vergt extra bescherming. Zo is het noodzakelijk om de trommelbescherming te bevestigen wanneer u de wasmachine wilt verhuizen. U kunt de trommel vastzetten door gebruik te maken van bouten of ijzeren stangen. Dit zorgt ervoor dat de trommel niet in beweging kan komen tijdens het verhuizen. Dit voorkomt evenals dat er geen beschadiging aan de binnenzijde van de trommel op zal treden. Anders bestaat de kans dat de wasmachine niet meer bruikbaar is op de nieuwe bestemming. Wanneer wij een wasmachine verhuizen gaan we zorgvuldig na of de bescherming op de juiste manier is aangebracht, zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Wasmachine inwikkelen

Wanneer u de trommelbescherming heeft bevestigd, kunt u de wasmachine verhuizen door deze in te wikkelen in een stuk stof of plastic. Dit zorgt ervoor dat het eventueel stoten of schuren met de wasmachine niet meteen tot schade zal leiden. Bovendien maakt u eventuele schade aan wanden en meubels minder waarschijnlijk tijdens het verhuizen van uw spullen.

Samen de wasmachine verhuizen

Heeft u geen ervaring met een wasmachine verhuizen? Een wasmachine kent een behoorlijk gewicht door het tegengewicht dat aanwezig is om de wasmachine op zijn plaats te houden. Een wasmachine is een zwaar meubelstuk, waardoor het zeer onverstandig is om dat alleen te verhuizen. In plaats daarvan is het verstandiger om samen de wasmachine te verhuizen om het gewicht te verdelen. Daarnaast zijn er hulpmiddelen beschikbaar zoals de Grippy en de Stairmobil die het gemakkelijker maken om de wasmachine goed vast te pakken en op een goede manier op te tillen.

Boven- of achterkant demonteren

Heeft u nog steeds moeite met het verhuizen van de wasmachine? Dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om de boven- of achterkant los te maken. U zorgt er daarmee voor dat u toegang krijgt tot het betonnen gewicht, waardoor de helft van het gewicht los zal komen. U kunt de wasmachine dan in twee delen naar beneden of weer naar boven brengen, zodat dit minder problemen met zich mee zal brengen.Lukt het verhuizen van de wasmachine niet zelf?

Wilt u de wasmachine verhuizen maar is het stappenplan te ingewikkeld? Hoogstad verhuisliften wilt u graag helpen. Wanneer u een verhuislift wilt huren voor het verhuizen van een wasmachine heeft u genoeg aan onze snelservice.
Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.


Neem contact op

Klik hier

Kluis Verhuizen

Een kluis verhuizen kan een aardige klus zijn. Het is belangrijk om een goede voorbereiding te plannen. Wellicht kunt u zich nog herinneren van het moment van aankoop, het vervoeren van een kluis vraagt om specifieke maatregelen. Wanneer u gebruik wilt maken van onze verhuisliftservice, adviseren wij om minimaal een uur de verhuislift in te huren. Dit hangt natuurlijk af van de grootte en zwaarte van de kluis. Wij kunnen u verder helpen met de kluis uit huis te halen en deze over te brengen naar de nieuwe locatie. Het is belangrijk om de kluis te verankeren, dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u uw kluis verhuizen op een veilige manier.

Kluis uit huis halen

Wanneer u de kluis uit huis wil halen om te verhuizen moet u rekening houden met een aantal maatregelen. Houdt er rekening mee dat een kluis groot gewicht vertegenwoordigt en mogelijk groot en lastig handelbaar is. In zulke gevallen is het niet mogelijk om de kluis simpelweg met twee man op te pakken en naar beneden of buiten te tillen. Een kluis verhuizen kan daarom lastig zijn. Wanneer u vooraf aangeeft dat u een kluis wilt verhuizen kunnen wij met u meedenken over de mogelijkheden hiervan.

Kluis plaatsen en verankeren

Een kluis verhuizen kan met een verhuiswagen worden overgebracht naar de gewenste bestemming. Houdt er rekening mee dat u deze in de nieuwe woning dient te plaatsen. Wanneer u de kluis naar een bovenste etage wilt verhuizen is het van belang om de kluis naar boven te brengen en te zorgen voor een eventuele verankering. Dit laatste is mogelijk op verschillende manieren. Een kluis verankeren kan zowel met een zwaarlast als chemische ankers. Een specialist op het gebied van kluizen kan u daar meer over vertellen, wij kunnen u van dienst zijn om de kluis te verhuizen.

Kluis verhuizen met een trapklimmer

Wilt u een kluis verhuizen kan bijvoorbeeld met een trapklimmer naar boven worden gebracht. Dit is een speciaal apparaat dat helpt om de kluis op een voorzichtige wijze de trap op te tillen. Het is hierbij vooral van belang dat de trap het gewicht van de kluis aan kan. Blijkt dat niet het geval te zijn? Dan kunnen we uw kluis verhuizen door gebruik te maken van een verhuislift, zodat wij ook het grotere gewicht van de kluis zonder problemen aankunnen.

Kluis verhuizen met een verhuislift
Wij adviseren u om een grote kluis te verhuizen met een verhuislift. De kluis verhuizen met een verhuislift is mogelijk wanneer er bijvoorbeeld een raam of balkondeur beschikbaar is om de kluis naar binnen te brengen. Een verhuislift is ideaal wanneer een oude trap het gewicht niet aankan of wanneer er geen middelen/mensen beschikbaar zijn om dit goed te organiseren. Als u een verhuislift wilt huren voor het verhuizen van uw kluis, houdt dan minimaal rekening met 1 uur. Dit hangt ook af van de grootte en zwaarte van uw kluis.


Het verhuizen van uw kluis

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het verhuizen van uw kluis, zodat u precies weet waar u aan toe bent?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.


Neem contact op

Klik hier

Piano Verhuizen

Zelf een piano verhuizen kan een hele opgave zijn. Woont u in de regio Den HaagRotterdamUtrechtAmsterdam en zoekt u naar een voordelige verhuislift? Hoogstad Verhuisliften is een van de goedkoopste verhuisservices van de Randstad voor het verhuizen van uw zware meubelstukken. Wij kunnen zeer professioneel en veilig uw piano verhuizen zodat u zelf hier geen zorgen aan heeft.

Heeft u daarnaast een grote Amerikaanse koelkast staan of wilt u een zware wasmachine verhuizen? Ook met deze zware meubelstukken helpen wij u graag. Onze verhuislift brengt gemakkelijk uw piano, koelkast of ander zwaar meubelstuk naar boven of beneden. Een piano verhuizen vormt geen probleem voor Hoogstad verhuisliften.

Snelservice of liftassistentie

Voor het verhuizen van uw piano kunt u kiezen voor een snelservice of voor liftassistentie. Wij bieden u graag zelf de keuze. Een piano verhuizen heeft zorgvuldigheid nodig, dus adviseren wij om minimaal 1 uur de verhuislift te huren. De ladderlift en ons team helpen u graag met het naar boven of beneden brengen van uw piano. Wanneer de piano op zijn plaats staat, verwijderd ons team de verhuislift. U heeft hier verder geen zorgen aan.

Wenst u meerdere meubelstukken te verhuizen? Kies dan voor 2 uur lifthuur inclusief liftassistentie. U kunt dan uw piano verhuizen plus de rest van de inboedel.

Wilt u de piano verhuizen en kunt u daarnaast wel wat extra handen gebruiken voor de rest van uw spullen? Dan bieden wij graag onze verhuishulp aan. De verhuizers zijn in te huren voor wanneer u minimaal 2 uur gebruik maakt van onze ladderlift. De verhuishulp kan als extra dienst worden afgenomen.Verhuislift huren voor scherpe prijs

Doordat wij ons heel specifiek richten op de regio's Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam kunnen wij veilig en snel uw piano verhuizen. Daarnaast beperkt de regio Den Haag – Rotterdam – Utrecht – Amsterdam de reistijd zodat wij voor u een scherpe offerte kunnen uitbrengen. Hoogstad verhuisliften is de specialist als het uitkomt op het verhuizen van zware meubelstukken. Woont of werkt u binnen deze regio en wilt u een complete verhuizing van uw inboedel? Onze verhuisliften zijn hiervoor volledig uitgerust, inclusief ons professionele team die u een handje bijstaat.


Piano verhuizen en andere meubelen

Wilt u de piano verhuizen naast enkele andere zware meubelen? We kunnen u van dienst zijn door bijvoorbeeld uw wasmachine direct naar zolder te brengen of juist naar beneden halen met behulp van de verhuislift. Benieuwd naar de mogelijkheden of direct een offerte ontvangen voor het verhuizen van de piano in de regio Den Haag – Rotterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.


Aquarium Verhuizen

Een aquarium verhuizen kan een hele opgave zijn. Houdt er rekening mee dat u het aquarium niet in een keer leeg kan laten lopen en weer op de nieuwe bestemming kan vullen. Dit geldt vooral wanneer u exotische vissen heeft. Voor exotische vissen is het van belang om rekening te houden met het water waar de vissen in zwemmen. Denk van tevoren na welke mogelijkheden er beschikbaar zijn om de nieuwe bestemming alvast naar wens te maken. Zo kunt u aquarium zonder zorgen verhuizen en een fijn nieuw thuis aanbieden.

Voorbereiden van de verhuizing

Een aquarium verhuizen gaat niet zomaar. Het is belangrijk om hierover tijdig na te denken, vooral wanneer u exotische vissen heeft. Wilt u het aquarium verhuizen en het met water en al meenemen? Indien mogelijk is dat de meest eenvoudige oplossing. Dit zorgt er namelijk voor dat uw vissen niet op de nieuwe bestemming te hoeven acclimatiseren. U voorkomt dat zij in kraanwater terecht komen, wat met name bij exotische vissen gevaar kan opleveren.

Is er geen mogelijkheid om het aquarium met water te verhuizen? Zorg er dan voor dat u op de nieuwe locatie geschikt water heeft klaarstaan. Wilt u de vissen verhuizen en het aquarium met kraanwater vullen? Dit is helaas ongeschikt, u mag maximaal 1/3e van het water met nieuw kraanwater aanvullen.

Vervoer van de vissen

U kunt het aquarium verhuizen door het water te behouden of dit leeg te laten lopen. Het is in beide gevallen van belang om de vissen er vooraf uit te halen. U kunt gebruik maken van speciale plastic zakken uit de dierenwinkel. Zorg voor voldoende lucht naast het water in de zak en knoop deze goed dicht wanneer u het aquarium gaat verhuizen.

Water in het aquarium

Wilt u het aquarium verhuizen met water? Wij zorgen voor het vervoer van het aquarium en voorkomen dat het water verloren zal gaan. Het verhuizen van een aquarium met water vraagt om een specifieke en zorgvuldige aanpak. Daarnaast is dit de meest eenvoudige aanpak voor uw vissen, u kunt ze gelijk weer terugplaatsen in het aquarium en verder afvullen met kraanwater.

Verhuislift aanvragen
Call Now ButtonDirect Bellen