Verhuislift huren in Arnhem

Bent u op zoek naar mogelijkheden voor het huren van een verhuislift in Arnhem? Bij Hoogstad Verhuisliften staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij bieden een verhuislift op maat, passend bij het aantal meubels dat u wilt verhuizen. Of het nu gaat om grote meubels die niet door het trappenhuis passen of te zwaar zijn, met een verhuislift kunt u moeiteloos uw verhuizing voltooien. Vertrouw op onze professionele service en geniet van een probleemloze verhuiservaring met onze verhuisliften in Arnhem.


Verhuislift inzichten en afmetingen

Wilt u een verhuislift huren in Arnhem? Dan is het essentieel om rekening te houden met de afmetingen van de verhuislift zelf. De lift heeft een breedte van ongeveer 1,90 meter en een lengte van 5,40 meter. Zorg er dus voor dat er voldoende ruimte beschikbaar is om de verhuislift te plaatsen. Hoogstad Verhuisliften biedt diverse ladderliften om aan uw behoeften te voldoen. Samen met u bespreken we welke verhuislift het meest geschikt is voor uw verhuizing. Ons assortiment omvat drie verschillende verhuisliften, elk met verschillende hoogtes. De hoogste lift reikt tot 3,40 meter, terwijl de andere verhuisliften tot 3,20 en 2,70 meter hoog gaan. De verhuisliften wegen ongeveer 3.200 kg, afhankelijk van de elementen die worden meegerekend.

Het laadplatform van elke verhuislift heeft een standaard afmeting van 0,8 x 1,4 meter voor een gesloten opstelling. Wanneer het platform open is, biedt het een ruimte van 1,3 x 2,5 meter. Onze verhuisliften hebben een hefvermogen van 250-300 kg, waardoor bijna alle meubelen geschikt zijn voor gebruik met onze verhuislift in Arnhem. Onze ladderpakketten variëren in hoogte, met mogelijkheden van 33, 27 en 18 meter. Het langste ladderpakket kan zelfs tot de 10e etage reiken, wat uw verhuizing in Arnhemeen stuk gemakkelijker maakt.Hoe zijn uw spullen verzekerd

Hoogstad Verhuisliften in Arnhem is uitstekend verzekerd mocht er onverhoopt schade ontstaan aan uw spullen of de verhuislift. Onze polis biedt dekking voor situaties waarin bijvoorbeeld spullen van de verhuislift vallen, op voorwaarde dat de verhuizing volledig wordt uitgevoerd door ons eigen personeel.

Bij ons heeft u tevens de optie om extra verhuizers in te schakelen. Indien u meerdere objecten wilt verhuizen, raden wij aan om extra hulp te regelen of om via ons extra verhuizers in te huren. Op deze manier kunt u de verhuizing in Arnhem veilig en snel laten verlopen.


Hoe lang heeft u onze hulp nodig

Het aantal uren hangt af van het aantal meubels dat u wilt verhuizen en hoeveel mankracht u beschikbaar heeft gesteld voor de verhuizing. Voor 1 object adviseren wij 1 extra paar handen. Wanneer u meerdere objecten wilt verhuizen, adviseren wij 2 paar extra handen te regelen. Wanneer we kijken naar het gemiddelde, kunnen wij met de verhuislift ongeveer 10 kubieke meter aan meubels per uur verhuizen. Een gemiddeld eenpersoonshuishouden bestaat uit 12 kubieke meter aan spullen. We zullen daarom ongeveer iets meer dan een uur nodig hebben om de spullen te verhuizen. Een tweepersoonshuishouden bestaat uit 20 kubieke meter en een vierpersoonshuishouden uit 35 kubieke meter. U kunt dus ongeveer berekenen dat voor een tweepersoonshuishouden er ongeveer 2 uurtjes voor nodig zijn en voor een vierpersoonshuishouden 3,5 uur.Direct een verhuislift huren

Wilt u direct een verhuislift huren in Arnhem of zoekt u naar meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen u er graag meer over.


Neem contact op

Klik hier
Verhuislift aanvragen
Call Now ButtonDirect Bellen