Verhuislift huren in Amsterdam

Een verhuislift huren in Amsterdam is mogelijk bij Hoogstad Verhuisliften. Wij zijn een van de goedkoopste aanbieders op het gebied van verhuisliftservices in de Randstad. Ons team is op professionele wijze u van dienst voor het verhuizen van uw spullen. Wij geven vooraf aan waar u rekening mee dient te houden.


Verhuislift Amsterdam met spoed

Een verhuislift in Amsterdam wordt regelmatig met spoed ingeschakeld omdat er problemen optreden met bijvoorbeeld een te smal trappengat. De grachtenpanden in Amsterdam kunnen problemen opleveren doordat de meubelen te groot zijn voor het pand of omdat uw spullen naar een hoge etage naar boven of beneden moeten. Met zulke spoedgevallen kunt u Hoogstad Verhuisliften inschakelen. Ons team is snel ter plaatse en zorgt voor een snelle en veilige verhuizing van uw objecten.

Zit u met een spoedgeval? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Ons team staat voor u klaar en wij kijken samen met u naar de beste oplossing voor de last minute spoedgeval.Plaatsing en algemene informatie over de verhuislift

Als u in Amsterdam woont kan het door de grote grachtenpanden zijn dat een reguliere verhuizing niet soepel verloopt. Smalle paden zorgen ervoor dat bijvoorbeeld een wasmachine verhuizen niet gemakkelijk gaat. Hoogstad Dienstverlening heeft ruime ervaring met verhuizen in Amsterdam. Ons team helpt u graag een handje wanneer u problemen ondergaat met uw verhuizing in Amsterdam.

Wij hebben een aantal verhuisliften in ons bezit. Zo kunnen wij voor verschillende hoogtes een verhuislift inzetten in Amsterdam. Wij adviseren u om zeker twee parkeerplaatsen vrij te houden op de dag van de verhuizing. Dit zorgt ervoor dat er geen problemen ontstaan tijdens het omhoog of omlaag brengen van uw meubelen.

Onze verhuisliften wegen ongeveer 3.200 kg. Het laadplatform (waar de spullen op komen te staan) kan open en dicht, in een gesloten opstelling is er van 0,8 x 1,4 meter beschikbaar, open is er 1,3 x 2,5 meter beschikbaar.


Service en verzekeringen

Hoogstad Verhuisliften is goed verzekerd voor wanneer er toch schade komt te ontstaan aan uw spullen of de lift. Wij hebben een polis die dekking geeft voor als bijvoorbeeld spullen van de lift vallen, mits de verhuizing geheel door ons eigen personeel wordt geleverd.

Daarnaast is het ook mogelijk om extra verhuizers in te huren bij ons. Wij adviseren u daarom wanneer u meerdere objecten wilt verhuizen, of extra handen te regelen of dat u via ons extra verhuizers inhuurt. Op deze manier kan de verhuizing in Amsterdam veilig en snel verlopen.Direct een verhuislift in Amsterdam huren?

Neem vrijblijvend contact op via ons aanvraagformulier, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de kosten. Onze verhuisliftservice voor Amsterdam staat 24/7 paraat en tot uw beschikking om de uitdaging zo snel mogelijk op te lossen.


Neem contact op

Klik hier
Verhuislift aanvragen
Call Now ButtonDirect Bellen