Verhuistips: Koelkast - Wasmachine - Kluis - Piano - Aquarium

Kluis Verhuizen

Een kluis verhuizen kan een aardige klus zijn. Het is belangrijk om een goede voorbereiding te plannen. Wellicht kunt u zich nog herinneren van het moment van aankoop, het vervoeren van een kluis vraagt om specifieke maatregelen. Wanneer u gebruik wilt maken van onze verhuisliftservice, adviseren wij om minimaal een uur de verhuislift in te huren. Dit hangt natuurlijk af van de grootte en zwaarte van de kluis. Wij kunnen u verder helpen met de kluis uit huis te halen en deze over te brengen naar de nieuwe locatie. Het is belangrijk om de kluis te verankeren, dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u uw kluis verhuizen op een veilige manier.

Kluis uit huis halen

Wanneer u de kluis uit huis wil halen om te verhuizen moet u rekening houden met een aantal maatregelen. Houdt er rekening mee dat een kluis groot gewicht vertegenwoordigt en mogelijk groot en lastig handelbaar is. In zulke gevallen is het niet mogelijk om de kluis simpelweg met twee man op te pakken en naar beneden of buiten te tillen. Een kluis verhuizen kan daarom lastig zijn. Wanneer u vooraf aangeeft dat u een kluis wilt verhuizen kunnen wij met u meedenken over de mogelijkheden hiervan.

Kluis plaatsen en verankeren

Een kluis verhuizen kan met een verhuiswagen worden overgebracht naar de gewenste bestemming. Houdt er rekening mee dat u deze in de nieuwe woning dient te plaatsen. Wanneer u de kluis naar een bovenste etage wilt verhuizen is het van belang om de kluis naar boven te brengen en te zorgen voor een eventuele verankering. Dit laatste is mogelijk op verschillende manieren. Een kluis verankeren kan zowel met een zwaarlast als chemische ankers. Een specialist op het gebied van kluizen kan u daar meer over vertellen, wij kunnen u van dienst zijn om de kluis te verhuizen.

Kluis verhuizen met een trapklimmer

Wilt u een kluis verhuizen kan bijvoorbeeld met een trapklimmer naar boven worden gebracht. Dit is een speciaal apparaat dat helpt om de kluis op een voorzichtige wijze de trap op te tillen. Het is hierbij vooral van belang dat de trap het gewicht van de kluis aan kan. Blijkt dat niet het geval te zijn? Dan kunnen we uw kluis verhuizen door gebruik te maken van een verhuislift, zodat wij ook het grotere gewicht van de kluis zonder problemen aankunnen.

Kluis verhuizen met een verhuislift
Wij adviseren u om een grote kluis te verhuizen met een verhuislift. De kluis verhuizen met een verhuislift is mogelijk wanneer er bijvoorbeeld een raam of balkondeur beschikbaar is om de kluis naar binnen te brengen. Een verhuislift is ideaal wanneer een oude trap het gewicht niet aankan of wanneer er geen middelen/mensen beschikbaar zijn om dit goed te organiseren. Als u een verhuislift wilt huren voor het verhuizen van uw kluis, houdt dan minimaal rekening met 1 uur. Dit hangt ook af van de grootte en zwaarte van uw kluis.


Het verhuizen van uw kluis

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het verhuizen van uw kluis, zodat u precies weet waar u aan toe bent?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.


Neem contact op

Klik hier
Verhuislift aanvragen
Call Now ButtonDirect Bellen