Verhuislift huren in Utrecht

Het is mogelijk om via Hoogstad Verhuisliften online een verhuislift te huren in Utrecht. Wilt u uw verhuizing vlot laten verlopen en voorkomen dat u met een te smal trappenhuis zit? Zijn de meubels te groot of te zwaar? Het is in dat geval verstandig om gebruik te maken van een verhuislift in Utrecht. Door een verhuislift te huren is het mogelijk om veilig en snel uw meubelen te verhuizen.


Plaatsing van de verhuislift

Wanneer u een verhuislift in Utrecht wilt huren, is het belangrijk dat u rekening houdt met de plaatsing van de lift. De plaatsing van de lift is afhankelijk naar welke etage de ladderlift heen moet. Als u bijvoorbeeld op de 8e etage woont, is het noodzakelijk dat de verhuislift verder van het pand staat. Als u op de 2e etage woont, is het juist weer belangrijk dat de verhuislift wat dichter bij het pand staat. Daarnaast is het handig om alvast twee parkeerplekken te reserveren voor op de dag van de verhuizing. Op deze manier zorgt u ervoor dat er voldoende plek is voor de verhuislift in Utrecht.

Hoogstad Verhuisliften heeft 3 ladderliften tot zijn beschikking. Het hoogste ladderpakket haalt het ongeveer tot de 10e etage. Bent u benieuwd of wij uw spullen kunnen verhuizen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zullen samen met ons team kijken hoe wij veilig uw verhuizing kunnen treffen.

Houdt er rekening mee dat het over het algemeen niet is toegestaan om de rijbaan te stremmen. Woont u direct aan een drukke weg en kan de verhuislift nergens anders worden geplaatst? Neem dan als eerst contact op met uw gemeente. U kunt daar een aanvraag indienen om de rijbaan tijdelijk te mogen stremmen.Hoe lang heb ik de verhuislift nodig?

Het aantal benodigde uren die u nodig heeft voor de verhuislift in Utrecht hangt sterk af van hoe groot uw huishouden is. Als u kijkt naar het gemiddelde, kunnen wij met de verhuislift in Utrecht ongeveer 10 kubieke meter aan meubels per uur verhuizen. Een eenpersoonshuishouden bestaat ongeveer uit 12 kubieke meter. Dit houdt in dat er ongeveer iets langer dan een uur nodig is om de verhuislift in te huren. Een tweepersoonshuishouden bestaat ongeveer uit 20 kubieke meter en een vierpersoonshuishouden uit 35 kubieke meter. Aan de hand van deze gegevens kunt u ongeveer inschatten hoeveel tijd u nodig heeft voor het huren van een verhuislift in Utrecht. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op, ons team staat u te woord en kijken graag samen met u naar een oplossing.


Verzekering van de lift en uw spullen

Wanneer u een verhuislift in Utrecht wilt huren, komen er een aantal verzekeringen daarbij kijken. Hoogstad Verhuisliften zorgt voor een verzekering van uw spullen. Uw spullen als zowel de lift vertegenwoordigen een grote waarde. Wij zorgen er daarom voor dat alles goed is verzekerd en u zonder zorgen uw spullen kunt verhuizen. Als u gebruik maakt van de verhuisliftservice in Utrecht hebben wij een polis die dekking geeft voor als bijvoorbeeld spullen van de lift vallen, mits de verhuizing geheel door ons eigen personeel wordt geleverd.Direct een verhuislift in Utrecht huren

Wenst u advies over de communicatie richting de gemeente of wilt u graag een offerte op maat voor uw verhuizing?
Neem vrijblijvend contact op, we helpen u er graag mee op weg.


Neem contact op

Klik hier
Verhuislift aanvragen
Call Now ButtonDirect Bellen