Verhuislift huren in Rotterdam

Wilt u een verhuislift huren in Rotterdam? Hoogstad verhuisliften zorgt ervoor dat u daar op een goedkope, veilige en verantwoorde manier gebruik van kunt maken. Heeft u meubels die u wilt verhuizen en passen deze niet door het trapgat? Of zorgt het gewicht ervoor dat u daar niet goed mee uit de voeten kunt? Huur dan een verhuislift in Rotterdam bij Hoogstad verhuisliften. Uw inboedel en meubelstukken kunnen via het balkon of raam naar boven of beneden worden gebracht. Op deze pagina vindt u alle informatie over het huren van een verhuislift in Rotterdam.


Last minute verhuislift Rotterdam met spoed

Wanneer u met spoed een verhuislift wilt huren in Rotterdam, bent u bij Hoogstad verhuisliften bij het juiste adres. Met drie verhuisliften kunnen wij snel ter plekke zijn en uw spoedklus oplossen. Meubelstukken die toch opeens niet door het trapgat passen tot andere last minute spoedklussen, Hoogstad Verhuisliften staat tot uw dienst.

Voor uw spoedgeval kunt u het beste direct met ons bellen via 06-23959803. We maken dan gelijk een inschatting van de situatie en de bijbehorende kosten.Verzekering van de verhuislift

Wanneer u een verhuislift huurt bij Hoogstad Verhuisliften zorgen wij voor een verzekering van uw spullen. Zowel de lift als de objecten die u verhuist vertegenwoordigen een (grote) waarde, vandaar dat het van belang is om gebruik te maken van een goede verzekering. Ons professionele team heeft ruime ervaring en weet daarom goed hoe de lift moet worden bediend. We schatten de situatie goed in en kunnen u op basis daarvan goed van dienst zijn. Daar bovenop bieden we u een uitgebreide verzekering aan zodat u volledig veilig gebruik kunt maken van de verhuislift in Rotterdam.

Als u gebruik maakt van de verhuislift service in Rotterdam, hebben wij een polis die dekking geeft voor als bijvoorbeeld spullen van de lift vallen, mits de verhuizing geheel door ons eigen personeel wordt geleverd. Dat betekent dat zowel de waarde van de lift als even uw meubels goed gedekt zijn en op financieel gebied zich daar geen verder zorgen over hoeft te maken. Uiteraard zorgen we voor een stabiele positie van de verhuislift in Rotterdam en houden we de omgevingsfactoren goed in de gaten. We zorgen er zo voor dat de verzekering voor de verhuislift praktisch in geen van de gevallen nodig zal zijn.


Hoeveelheid meubels en de benodigde duur

Bent u benieuwd hoe lang u gebruik dient te maken van de verhuislift in Rotterdam om het zo goedkoop mogelijk te houden? Dit hangt sterk af van het aantal objecten dat u wilt verhuizen en hoeveel mankracht u op de dag van verhuizing heeft geregeld. Indien u één object wilt verhuizen adviseren we in ieder geval 1 paar extra handen te regelen. Wanneer u meerdere meubelstukken gaat verhuizen adviseren we 2 paar extra handen te regelen. Efficiënt werken gaat een stuk makkelijker en sneller wanneer u de verhuislift in Rotterdam huurt.

Als we naar het gemiddelde kijken, kunnen we met de verhuislift in Rotterdam ongeveer 10 kubieke meter aan meubels per uur verhuizen. Een gemiddeld eenpersoonshuishouden bestaat uit 12 kubieke meter aan spullen waardoor we daar iets meer voor een uur nodig hebben. Bij een tweepersoonshuishouden gaat het om 20 kubieke meter. Een vierpersoonshuishouden bestaat over het algemeen uit 35 kubieke meter. Aan de hand daarvan kunt u zelf ongeveer nagaan dat we 2 uur nodig hebben voor een tweepersoonshuishouden en 3,5 uur voor een volledig vierpersoonshuishouden.Ruimte, afmetingen en afstand van de verhuislift

Wanneer u een verhuislift wilt huren in Rotterdam, is het noodzakelijk om alvast te bedenken over de ruimte en afstand waar de verhuislift kan worden geplaatst. De verhuislift dient ver genoeg van het pand af te staan zodat de ladder omhoog kan. Het is echter wel belangrijk dat de afstand niet groot mag zijn. Als u bijvoorbeeld op de 2e etage woont, dient de verhuislift dichter bij het pand te staan. De stabiliteit van de verhuislift hangt onder andere af van de wind die deze vangt, net als de hellinghoek ten opzichte van het pand. Als de lift zo recht mogelijk staat, draagt dat bij aan de veiligheid van de verhuizing. De verhuislift kan maximaal 10 meter van het pand afstaan. Is er sprake van een (voor)tuin of zijn er andere obstakels? Dan zullen we de verhuislift enkele meters van de muur afzetten. Tot een afstand van 10 meter is er sprake van een veilige situatie en kunnen we u goed van dienst zijn met uw verhuizing.

Daarnaast is het belangrijk dat er voldoende ruimte vrij is voor het plaatsen van de verhuislift. De meest ideale situatie is dat we op een parkeerplaats onder het raam of onder een balkon staan. Een verhuislift huren in Utrecht brengt een aantal voorzorgmaatregelingen met zich mee. Op de dag van de afspraak is het van belang dat u de plek alvast heeft gereserveerd voor de verhuislift. U kunt bijvoorbeeld een bordje plaatsen of uw eigen auto parkeren zodat er voldoende plek is. Houdt er rekening mee dat het over het algemeen niet is toegestaan om de rijbaan te stremmen. Woont u direct aan een drukke weg en is het niet mogelijk om de ladderlift op een andere plek te plaatsen? Het is voordat u een verhuislift in Utrecht huurt dan verstandig om contact op te nemen met de gemeente. U kunt daar een aanvraag indienen om de rijbaan tijdelijk te mogen stremmen. Probeer duidelijk aan te geven dat u de verhuiswagen bijvoorbeeld maximaal een kwartier of een half uur zal gebruiken, zodat de overlast beperkt blijft.Direct een verhuislift huren in Rotterdam

Direct een offerte aanvragen of meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op over een verhuislift in Rotterdam huren.


Neem contact op

Klik hier
Verhuislift aanvragen
Call Now ButtonDirect Bellen