Verhuistips: Koelkast - Wasmachine - Kluis - Piano - Aquarium

Koelkast Verhuizen

Wilt u een koelkast verhuizen en bent u benieuwd waarmee u rekening dient te houden? Op deze pagina vertellen wij meer over hoe u het beste een koelkast verhuist. Een koelkast maakt gebruik van koelvloeistof, waardoor het over algemeen niet lukt om deze simpelweg te ontkoppelen en op te pakken. Het is daarom verstandiger om voor een goede voorbereiding te zorgen zodat de koelkast veilig en onaangetast wordt verhuisd. U zorgt er daarmee voor dat u de koelkast kunt verhuizen en op de nieuwe bestemming het weer perfect doet.

24 uur vooraf uitschakelen

Een koelkast verhuizen heeft enkele voorbereidingen nodig. Zo is het noodzakelijk om de koelkast 24 uur voorafgaan de verhuizing uit te schakelen. U kunt eventueel uw koelkastspullen bewaren in een koelbox om ze voldoende koel te houden. Door uw koelkast vroegtijdig uit te schakelen kan de koelvloeistof stollen zodat deze tijdens de verhuizing niet kan gaan lekken. Op deze manier kan een koelkast verhuizen veel simpeler worden gemaakt, het lijkt net alsof u een reguliere kast verhuist.

Koelkast stil laten staan

Gaat u de koelkast verhuizen en staat deze weer op de plaats van bestemming? Voor de zekerheid is het verstandig om de koelkast 24 uur lang niet in te schakelen. U zorgt er daarmee voor dat de koelkast als het ware tot zijn rust kan komen. Na 24 uur staat de koelkast weer stabiel op zijn plaats en kunt u deze weer gebruiken. Op die manier kunt u de koelkast verhuizen en ervoor zorgen dat de koelkast weer normaal op de nieuwe locatie kan gebruiken.

Koelkast verhuizen in de verhuiswagen

Een koelkast verhuizen is gemakkelijk wanneer er een goede voorbereiding is voldaan. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat de koelkast stabiel in de verhuiswagen staat. Wat dat betreft is het verhuizen van een koelkast niet lastig, mits u daar op tijd over nadenkt en u ervoor zorgt dat deze vooraf en na de verhuizing voldoende lang stil staat.Koelkast en uw overige inboedel verhuizen

Wij kunnen uw koelkast verhuizen en ons daarnaast richten op de rest van de inboedel, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. De beste optie voor het verhuizen van een koelkast is de snelservice. Wenst u ondersteuning bij specifieke delen van de inboedel, of wilt u er graag voor zorgen dat er een paar extra handen beschikbaar zijn tijdens de verhuizing? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u. We kunnen u helpen de koelkast verhuizen, of zorgen voor de rest van de inboedel en uw overige spullen.


Neem contact op

Klik hier
Verhuislift aanvragen
Call Now ButtonDirect Bellen