Neem contact op

Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact op en wij helpen u verder.
Direct een dienst aanvragen? Ga dan naar onze aanvraag pagina.

  Veelgestelde vragen


  1Wat zijn de afmetingen en specificaties van de verhuislift?
  De afmetingen van onze verhuislift bedragen 5,4 x 1,9 x 3,1 meter (lengte x breedte x hoogte). De verhuislift weegt ongeveer 3.200kg en heeft een laadplatform van 0,8 x 1,4 (gesloten) – 1,3 x 2,5 (open) meter. Het hefvermogen bedraagt 250 – 300kg en de hijshoogte 18 – 32 meter. Dat betekent dat u afhankelijk van het bouwjaar van uw woning kunt verhuizen tot 6 of 10 hoog.
  2Is het transport verzekerd?
  Ja, er geldt een uitgebreide verzekering voor het transport met de verhuislift mits de verhuizing door ons geheel is verzorgd. Op die manier zorgen we voor een goede dekking voor zowel de verhuislift als de goederen of meubels die u wilt verhuizen. Uiteraard beschikken we daarnaast over een uitgebreide ervaring. We zorgen ervoor dat we de verhuislift op een stevige en veilige manier plaatsen, zodat we de verzekering in bijna geen van de gevallen nodig hebben.
  3Waar kan ik de lift plaatsen?
  Het is van belang om de verhuislift op een stabiele en veilige plaats neer te kunnen zetten. Dat betekent onder andere dat we de verhuislift tot maximaal 10 meter van de muur af kunnen zetten. We hebben een voorkeur voor een positie zo dicht mogelijk tegen de gevel aan, recht onder het raam of het balkon. Bovendien adviseren we u op voorhand twee parkeerplaatsen hieronder vrij te houden of door contact op te nemen met de gemeente over het eventueel tijdelijk stremmen van het verkeer. Zo kunnen wij zo snel en veilig mogelijk de verhuizing afronden.
  4Hoe lang heb ik de verhuislift nodig?
  U heeft de verhuislift ongeveer 1 uur per 10 kubieke meter aan meubels nodig. Gemiddeld genomen bedraagt een eenpersoonshuishouden uit 12 kubieke meter, een tweepersoonshuishouden uit 20 kubieke meter en een vierpersoonshuishouden uit 35 kubieke meter. Wilt u slechts 1 object verhuizen? Dan zijn we daar met onze verhuislift service binnen 15 – 30 minuten mee klaar, zodat u op een vlotte manier gebruik kunt maken van de verhuislift.
  5Hoeveel hulp heb ik nodig?
  We adviseren u bij de verhuizing van 1 object in ieder geval 1 paar extra handen te regelen, met name wanneer het gaat om een zwaar en/of groot object. Gaat het om een complete verhuizing? Regel bij voorkeur dan 2 paar extra handen, om de meubels zowel onderaan en bovenaan op een goede manier te begeleiden. Wij zorgen ervoor dat we de verhuislift komen brengen, voor u bedienen en na afloop weer meenemen.
  6Algemene Voorwaarden
  Voordat u gebruikt wilt maken van onze diensten, is het belangrijk om de Algemene Voorwaarden van Hoogstad Verhuisliften te lezen. Zo staat u niet voor verassingen en weet u wat er verwacht kan worden. Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

  Heeft u nog andere vragen over de verhuislift in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam? Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

  CONTACT

   
  Verhuislift aanvragen
  Call Now ButtonDirect Bellen