Verhuislift huren in Eindhoven

Bij Hoogstad Verhuisliften kunt u eenvoudig een verhuislift huren in Eindhoven. Wij behoren tot de meest voordelige aanbieders van verhuisliftservices! Ons professionele team staat klaar om u te ondersteunen bij het verhuizen van uw spullen. Vooraf informeren we u over belangrijke aandachtspunten. Ons team zorgt voor een vlotte en veilige verplaatsing van uw meubels en bezittingen. Wij bieden heldere informatie en adviseren u over de benodigde voorbereidingen voor een geslaagde verhuizing.


Praktische informatie over de verhuislift

Wanneer u een verhuislift wilt huren in Eindhoven is het belangrijk dat u rekening houdt met de afmetingen van de verhuislift zelf. De lift is ongeveer 1,90 meter breed en 5,40 meter lang. Houdt er dus rekening mee dat er ruimte nodig is om de verhuislift te plaatsen. Hoogstad Verhuisliften heeft verschillende ladderliften tot zijn beschikking. Wij zullen samen met u doornemen welke verhuislift het beste past voor uw verhuizing. Doordat wij drie verschillende verhuisliften hebben, scheelt het per lift met de hoogte. Zo gaat onze hoogste lift 3,40 meter hoog. De andere verhuisliften gaan tot 3,20 en 2,70 meter hoog. De verhuisliften wegen ongeveer 3.200 kg, afhankelijk van welke elementen u meetelt. De laadplatform is voor elke verhuislift hetzelfde: 0,8 x 1,4 voor een gesloten opstelling. Wanneer het laadplatform open is er 1,3 x 2,5 meter beschikbaar. Onze verhuisliften hebben ongeveer een hefvermogen van 250-300 kg, waardoor bijna elke meubelen beschikbaar zijn voor onze verhuislift in Eindhoven. De ladderpakketten waar wij over beschikken zijn 33, 27 en 18 meter hoog. Het langste ladderpakket haalt het ongeveer tot de 10e etage.Verwachte verhuistijd met onze lift

Bent u benieuwd hoe lang u gebruik dient te maken van de verhuislift in Eindhoven om het zo goedkoop mogelijk te houden? Dit hangt sterk af van het aantal objecten dat u wilt verhuizen en hoeveel mankracht u op de dag van verhuizing heeft geregeld. Indien u één object wilt verhuizen adviseren we in ieder geval 1 paar extra handen te regelen. Wanneer u meerdere meubelstukken gaat verhuizen adviseren we 2 paar extra handen te regelen. Efficiënt werken gaat een stuk makkelijker en sneller wanneer u de verhuislift in Eindhoven huurt. Als we naar het gemiddelde kijken, kunnen we met de verhuislift in Eindhoven ongeveer 10 kubieke meter aan meubels per uur verhuizen. Een gemiddeld eenpersoonshuishouden bestaat uit 12 kubieke meter aan spullen waardoor we daar iets meer voor een uur nodig hebben. Bij een tweepersoonshuishouden gaat het om 20 kubieke meter. Een vierpersoonshuishouden bestaat over het algemeen uit 35 kubieke meter. Aan de hand daarvan kunt u zelf ongeveer nagaan dat we 2 uur nodig hebben voor een tweepersoonshuishouden en 3,5 uur voor een volledig vierpersoonshuishouden.


Uw spullen zijn altijd verzekerd

Hoogstad Verhuisliften goed verzekerd mocht er onverhoopt schade ontstaan aan uw spullen of de verhuislift. Onze polis biedt dekking voor situaties waarin bijvoorbeeld spullen van de verhuislift vallen, op voorwaarde dat de verhuizing volledig wordt uitgevoerd door ons eigen personeel.

Wij bieden u tevens de optie om extra verhuizers in te schakelen. Indien u meerdere objecten wilt verhuizen, raden wij aan om extra hulp te regelen of om via ons extra verhuizers in te huren. Op deze manier kunt u de verhuizing in Eindhoven veilig en snel laten verlopen.Direct een verhuislift in Eindhovenhuren?

Neem vrijblijvend contact op via ons aanvraagformulier, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de kosten. Onze verhuisliftservice voor Eindhoven staat 24/7 paraat en tot uw beschikking om de uitdaging zo snel mogelijk op te lossen.


Neem contact op

Klik hier
Verhuislift aanvragen
Call Now ButtonDirect Bellen