Verhuislift huren in Den Haag

Wilt u een verhuislift huren in Den Haag en bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? We kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn, we zorgen voor een verhuislift waar u gebruik van kunt maken op basis van het aantal meubels dat u wilt verhuizen. Gaat het om grote meubels die niet door het trappenhuis kunnen of zijn de meubels daar te zwaar voor? U kunt een verhuislift huren in Den Haag en er daarmee eenvoudig voor zorgen dat u toch kunt verhuizen.


Service bij de verhuislift

U kunt ervan uit gaan dat er bij Hoogstad Verhuisliften een goede service wordt verleend in combinatie met de verhuislift. Ons professionele team zoekt als eerst de best veilige en verantwoorde optie voor het stallen van de verhuislift in Den Haag. Het team bouwt de ladderlift op en zorgt voor een veilige verhuizing van uw meubelen. Wij hebben uiteraard ruime ervaring met het verhuizen van verschillende soorten meubels op de verhuislift. Zodra we de meubels naar boven of beneden hebben gebracht, zullen we de verhuislift weer uitschakelen en netjes afbouwen, daarnaast nemen we de verhuislift ook weer mee terug.

Wij kunnen u tevens de mogelijkheid bieden om u een handje te komen helpen met sjouwen, al is het daarnaast belangrijk om wat extra hulp in te schakelen. Als u vier extra mankracht kan inschakelen, kan de verhuizing soepeler verlopen. Wij komen met de verhuislift in Den Haag naar u toe en zullen de verhuislift installeren.

Wilt u slechts 1 object verhuizen met de verhuislift in Den Haag? Dan is het voldoende om twee paar extra handen te regelen. In dit geval gaan we uit van een groot en zwaar meubel. Indien het gewicht meevalt en u er zelf mee uit de voeten mee kan komen, heeft u in principe geen extra hulp nodig. Onze bediener van de verhuislift kan u ook een handje helpen. Zo kunt u op verschillende manieren gebruik maken van de verhuislift in Den Haag.Verzekering van de verhuislift

Wanneer u een verhuislift wilt huren in Den Haag, zorgen wij voor een verzekering van uw spullen. Uw spullen als zowel de lift vertegenwoordigen een grote waarde, daarom maken wij gebruik van een goede verzekering. Wanneer u de verhuisliftservice gebruikt in Den Haag, hebben wij een polis die dekking geeft voor als bijvoorbeeld spullen van de lift vallen, mits de verhuizing geheel door ons eigen personeel wordt geleverd. Zowel de waarde van de lift als uw spullen zijn goed gedekt, u hoeft zich financieel hier verder niet druk om te maken. We zorgen hiermee dat de verzekering voor de verhuislift praktisch niet nodig is.


Benodigde uren

Een verhuislift huren in Den Haag gaat gemakkelijk en snel bij Hoogstad Verhuisliften. Wij zijn gevestigd in Den Haag en kunnen daarom snel ter plekke zijn. Het aantal uren hangt af van het aantal meubels dat u wilt verhuizen en hoeveel mankracht u beschikbaar heeft gesteld voor de verhuizing. Voor 1 object adviseren wij 1 extra paar handen. Wanneer u meerdere objecten wilt verhuizen, adviseren wij 2 paar extra handen te regelen. Wanneer we kijken naar het gemiddelde, kunnen wij met de verhuislift in Den Haag ongeveer 10 kubieke meter aan meubels per uur verhuizen. Een gemiddeld eenpersoonshuishouden bestaat uit 12 kubieke meter aan spullen. We zullen daarom ongeveer iets meer dan een uur nodig hebben om de spullen te verhuizen. Een tweepersoonshuishouden bestaat uit 20 kubieke meter en een vierpersoonshuishouden uit 35 kubieke meter. U kunt dus ongeveer berekenen dat voor een tweepersoonshuishouden er ongeveer 2 uurtjes voor nodig zijn en voor een vierpersoonshuishouden 3,5 uur.Informatie over de verhuislift

Wanneer u een verhuislift wilt huren in Den Haag is het belangrijk dat u rekening houdt met de afmetingen van de verhuislift zelf. De lift is ongeveer 1,90 meter breed en 5,40 meter lang. Houdt er dus rekening mee dat er ruimte nodig is om de verhuislift te plaatsen. Hoogstad Verhuisliften heeft verschillende ladderliften tot zijn beschikking. Wij zullen samen met u doornemen welke verhuislift het beste past voor uw verhuizing. Doordat wij drie verschillende verhuisliften hebben, scheelt het per lift met de hoogte. Zo gaat onze hoogste lift 3,40 meter hoog. De andere verhuisliften gaan tot 3,20 en 2,70 meter hoog. De verhuisliften wegen ongeveer 3.200 kg, afhankelijk van welke elementen u meetelt. De laadplatform is voor elke verhuislift hetzelfde: 0,8 x 1,4 voor een gesloten opstelling. Wanneer het laadplatform open is er 1,3 x 2,5 meter beschikbaar. Onze verhuisliften hebben ongeveer een hefvermogen van 250-300 kg, waardoor bijna elke meubelen beschikbaar zijn voor onze verhuislift in Den Haag. De ladderpakketten waar wij over beschikken zijn 33, 27 en 18 meter hoog. Het langste ladderpakket haalt het ongeveer tot de 10e etage.Direct een verhuislift huren

Wilt u direct een verhuislift huren in Den Haag of zoekt u naar meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen u er graag meer over.


Neem contact op

Klik hier
Verhuislift aanvragen
Call Now ButtonDirect Bellen