Over Hoogstad Verhuisliften

Hoogstad Verhuisliften is in 1998 door Danny Hoogstad opgericht. Als medeoprichter en voormalig mede-eigenaar van een gerenommeerd verhuisbedrijf was het door de jaren ervaring een makkelijke stap om een nieuwe onderneming te starten gespecialiseerd in verhuisliften en verticaal transport . Bij Hoogstad verhuizingen en verhuisliften zorgen we er altijd voor dat uw lift opdracht of verhuizing op een goede en professionele manier verloopt. Omdat wij alleen met professionals werken kunnen we kwaliteit garanderen. ons team van verhuisadviseurs staat 7 dagen per week klaar om u te woord te staan en al u vragen te beantwoorden. Dit kunt u terug zien aan onze reviews. Klantvriendelijkheid en service staat bij ons hoog in het vaandel. Harde werkers met verstand van zaken dat is wat u kan verwachten van Hoogstad Verhuisliften en verhuizingen.


Waarom kiezen voor Hoogstad verhuisliften?

Bij Hoogstad Verhuisliften maken wij alleen gebruik van verhuisliften van de beste kwaliteit. Onze liften worden elk jaar opnieuw gekeurd en worden alleen bediend door ons eigen speciaal hiervoor opgeleide personeel. Mocht u extra handen nodig hebben tijdens de verhuizing dan kunt ook extra verhuizers bij ons inhuren.


Wij beschikken over nieuwe professionele liften.


Onze liften worden jaarlijks gekeurd en krijgen elke maand een goede onderhoudsbeurt.


De lift wordt gebracht, opgezet en bediend door onze verhuislift specialist.


De liften beschikken over een extra groot draagvlak zodat de lift efficiënt kan worden ingezet.


Onze liften kunnen tot de 10e etage worden ingezet.


Bij een verhuizing zijn wij gemiddeld twee uur bezig per adres. Om te besparen kunt u er ook voor kiezen enkel de grote spullen omhoog te laten brengen en zelf eventueel kleine meubelen met de trap omhoog te brengen.


Op locatie ontvangt uiteraard altijd deskundig advies van onze verhuislift specialist.


De beste kwaliteit

Niet alleen bij verhuizingen is het handig om een verhuislift te gebruiken. Het komt ook vaak voor dat u iets (bijv. Amerikaanse koelkast, bankstel, boekenkast etc.) gekocht heeft en deze niet via de trap omhoog krijgt en het ook niet in de lift past. Bij Hoogstad Verhuisliften maken wij alleen gebruik van verhuisliften van de beste kwaliteit. Onze liften worden elk jaar opnieuw gekeurd en worden alleen bediend door ons eigen speciaal hiervoor opgeleide personeel. Mocht u extra handen nodig hebben tijdens de verhuizing dan kunt ook extra verhuizers bij ons inhuren.
Onze partners

Hoogstad Verhuisliften wil zich graag specialiseren in het aanbieden van de beste en goedkoopste verhuisliften en werkt daarom graag samen met andere verhuisbedrijven. Op deze manier kunnen we onze specifieke expertise het beste voor u waarborgen. Wanneer u na uw verhuislift aanvraag bij Hoogstad Verhuisliften nog op zoek bent naar aanvullende diensten, kunt u daarom goed terecht bij:

Verhuisbedrijf Excellent Movers
Verhuisbedrijf Student Verhuizers
Verhuisservice de Meubeltaxi
Verhuisbedrijf Studentenkarwei


Groene investeringen

Wij vinden groene investeringen belangrijk en dragen daarom graag ons steentje bij aan de promotie en installatie van deze duurzame middelen.

Groene investeringen:
Zonnepanelen via Zonne-energie op maat
Zonnepanelen via Return on Energy
Isolatiematerialen via Isolatie Garant


Neem contact op

Klik hier
Verhuislift aanvragen
Call Now ButtonDirect Bellen