Over Hoogstad Verhuisliften

Hoogstad Verhuisliften is in 2014 door Danny Hoogstad opgericht. Als medeoprichter en voormalig mede-eigenaar van een gerenommeerd verhuisbedrijf, was het gebruik van een ladderlift zeer geschikte apparatuur voor verhuizingen. Bij verhuizingen is het altijd weer een uitdaging om de grootste meubelstukken naar boven of naar beneden te brengen zonder deze te beschadigen. Vaak kiezen de meeste verhuisbedrijven daarom voor het gebruik van een verhuislift. Door tijdens een verhuizing gebruik te maken van een verhuislift bent u veel sneller klaar met uw verhuizing en loopt u veel minder kans om iets te beschadigen aan uw woning of aan uw inboedel.


Waarom kiezen voor Hoogstad verhuisliften?

Bij Hoogstad Verhuisliften maken wij alleen gebruik van verhuisliften van de beste kwaliteit. Onze liften worden elk jaar opnieuw gekeurd en worden alleen bediend door ons eigen speciaal hiervoor opgeleide personeel. Mocht u extra handen nodig hebben tijdens de verhuizing dan kunt ook extra verhuizers bij ons inhuren.


Wij beschikken over nieuwe professionele liften.


Onze liften worden jaarlijks gekeurd en krijgen elke maand een goede onderhoudsbeurt.


De lift wordt gebracht, opgezet en bediend door onze verhuislift specialist.


De liften beschikken over een extra groot draagvlak zodat de lift efficiënt kan worden ingezet.


Onze liften kunnen tot de 10e etage worden ingezet.


Bij een verhuizing zijn wij gemiddeld twee uur bezig per adres. Om te besparen kunt u er ook voor kiezen enkel de grote spullen omhoog te laten brengen en zelf eventueel kleine meubelen met de trap omhoog te brengen.


Op locatie ontvangt uiteraard altijd deskundig advies van onze verhuislift specialist.


De beste kwaliteit

Niet alleen bij verhuizingen is het handig om een verhuislift te gebruiken. Het komt ook vaak voor dat u iets (bijv. Amerikaanse koelkast, bankstel, boekenkast etc.) gekocht heeft en deze niet via de trap omhoog krijgt en het ook niet in de lift past. Bij Hoogstad Verhuisliften maken wij alleen gebruik van verhuisliften van de beste kwaliteit. Onze liften worden elk jaar opnieuw gekeurd en worden alleen bediend door ons eigen speciaal hiervoor opgeleide personeel. Mocht u extra handen nodig hebben tijdens de verhuizing dan kunt ook extra verhuizers bij ons inhuren.
Onze partners

Hoogstad Verhuisliften wil zich graag specialiseren in het aanbieden van de beste en goedkoopste verhuisliften en werkt daarom graag samen met andere verhuisbedrijven. Op deze manier kunnen we onze specifieke expertise het beste voor u waarborgen. Wanneer u na uw verhuislift aanvraag bij Hoogstad Verhuisliften nog op zoek bent naar aanvullende diensten, kunt u daarom goed terecht bij:

Verhuisbedrijf Excellent Movers
Verhuisbedrijf Student Verhuizers
Verhuisservice de Meubeltaxi
Verhuisbedrijf Studentenkarwei


Groene investeringen

Wij vinden groene investeringen belangrijk en dragen daarom graag ons steentje bij aan de promotie en installatie van deze duurzame middelen.

Groene investeringen:
Zonnepanelen via Zonne-energie op maat
Zonnepanelen via Return on Energy
Isolatiematerialen via Isolatie Garant


Neem contact op

Klik hier
Verhuislift aanvragen
Call Now ButtonDirect Bellen