Verhuislift huren in Zwolle

Bent u op zoek naar mogelijkheden voor het huren van een verhuislift in Zwolle? Bij Hoogstad Verhuisliften staan we klaar om u van dienst te zijn. Wij bieden een verhuislift op maat, afgestemd op het aantal meubels dat u wilt verhuizen. Of het nu gaat om omvangrijke meubels die niet door het trappenhuis passen of te zwaar zijn, met een verhuislift kunt u uw verhuizing zonder problemen afronden. Vertrouw op onze professionele service en geniet van een zorgeloze verhuiservaring met onze verhuisliften in Zwolle.


Verhuislift inzichten en afmetingen

Bent u op zoek naar een verhuislift in Zwolle? Dan is het van groot belang om rekening te houden met de afmetingen van de verhuislift zelf. Onze verhuislift heeft een breedte van ongeveer 1,90 meter en een lengte van 5,40 meter. Het is dus cruciaal om voldoende ruimte beschikbaar te hebben om de verhuislift te plaatsen. Hoogstad Verhuisliften heeft een assortiment van verschillende ladderliften om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Samen met u zullen we bespreken welke verhuislift het meest geschikt is voor uw verhuizing. We bieden drie verschillende verhuisliften aan, elk met verschillende maximale hoogtes. De hoogste lift reikt tot 3,40 meter, terwijl de andere verhuisliften hoogtes hebben van 3,20 en 2,70 meter. Afhankelijk van welke elementen worden meegenomen, wegen de verhuisliften ongeveer 3.200 kg.

Het laadplatform van elke verhuislift heeft standaard afmetingen van 0,8 x 1,4 meter wanneer het in gesloten positie is. Wanneer het platform open is, biedt het een ruimte van 1,3 x 2,5 meter. Onze verhuisliften hebben een hefvermogen van 250-300 kg, waardoor bijna alle meubels geschikt zijn om met onze verhuislift in Zwolle te verplaatsen. We bieden ladderpakketten in verschillende hoogtes aan, met opties van 33, 27 en 18 meter. Het langste ladderpakket kan zelfs tot de 10e verdieping reiken, wat uw verhuizing in Zwolle aanzienlijk vereenvoudigt.Hoe zijn uw spullen verzekerd

Hoogstad Verhuisliften in Zwolle is uitstekend verzekerd mocht er onverhoopt schade ontstaan aan uw spullen of de verhuislift. Onze polis biedt dekking voor situaties waarin bijvoorbeeld spullen van de verhuislift vallen, op voorwaarde dat de verhuizing volledig wordt uitgevoerd door ons eigen personeel.

Bij ons heeft u tevens de optie om extra verhuizers in te schakelen. Indien u meerdere objecten wilt verhuizen, raden wij aan om extra hulp te regelen of om via ons extra verhuizers in te huren. Op deze manier kunt u de verhuizing in Zwolle veilig en snel laten verlopen.


Hoe lang heeft u onze hulp nodig

Het aantal uren hangt af van het aantal meubels dat u wilt verhuizen en hoeveel mankracht u beschikbaar heeft gesteld voor de verhuizing. Voor 1 object adviseren wij 1 extra paar handen. Wanneer u meerdere objecten wilt verhuizen, adviseren wij 2 paar extra handen te regelen. Wanneer we kijken naar het gemiddelde, kunnen wij met de verhuislift ongeveer 10 kubieke meter aan meubels per uur verhuizen. Een gemiddeld eenpersoonshuishouden bestaat uit 12 kubieke meter aan spullen. We zullen daarom ongeveer iets meer dan een uur nodig hebben om de spullen te verhuizen. Een tweepersoonshuishouden bestaat uit 20 kubieke meter en een vierpersoonshuishouden uit 35 kubieke meter. U kunt dus ongeveer berekenen dat voor een tweepersoonshuishouden er ongeveer 2 uurtjes voor nodig zijn en voor een vierpersoonshuishouden 3,5 uur.Direct een verhuislift huren

Wilt u direct een verhuislift huren in Zwolle of zoekt u naar meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen u er graag meer over.


Neem contact op

Klik hier
Verhuislift aanvragen
Call Now ButtonDirect Bellen